Nyhetsforum

Nytt handledningsforum på utmanande kurs!

Nytt handledningsforum på utmanande kurs!

av EVA NYGREN -
Antal svar: 0

Hej Utmanande-studenter!

Vi håller på att se över och vänja oss vid uppdateringen av kurshemsidan (både layout och vissa funktioner) efter uppgraderingen av sidan som genomfördes härom veckan.

Det tidigare handledningsforumet fick efter uppdateringen en inställning som inte gjorde det möjligt för mentorerna att följa upp frågor och svar på smidigt sätt. 
För att underlätta detta så har vi nu skapat ett nytt typ av handledningsforum som liknar det som fanns före uppdateringen

Detta ligger länkat på förstasidan: https://utmanande.math.su.se/mod/forum/view.php?id=148

Det gamla forumet låter vi ligga kvar som arkiv eftersom det finns många bra frågor (och svar) där. Vi ber er dock att inte skriva några nya frågor i det gamla forumet eftersom mentorerna inte kommer att följa upp och svara på frågor där.

Som vanligt går det bra att mejla mentorerna frågor också, men då får ju inte dina kurskamrater möjlighet att ta del av fråga och svar: utmanande-matematik@math.su.se 

Allt gott!

Vänligen,
Eva 
Kurskoordinator (fbk@math.su.se


--------------------
Du får detta meddelande till din mejl eftersom du är aktiverad på kurshemsidan för utmanande matematik, www.math.su.se/utmanande.
Du är aktiverad på sidan eftersom du någon gång har loggat in kurshemsidan med ditt antagning.se-konto. Om du inte vill ha fler mejl från detta forum kan du klicka i "Avbeställ prenumeration från detta forum" längst ner i detta meddelande. 
-----------------------