Nyhetsforum

Terminsinfo hösten 2022

Terminsinfo hösten 2022

av MARIE TJÄRNSTRÖM -
Antal svar: 0

Hej matematikstudent! 

Nu har höstens kurstillfälle dragit igång och vi som jobbar på kursen Utmanande matematik hoppas att du som läser har kommit igång med kursen och att du känner att du lär dig nya saker och utvecklas! 

Här kommer information om kursens upplägg som kan vara bra att känna till:

OM KURSEN

Utmanande matematik riktar sig till dig som är intresserad av att fördjupa dina matematiska kunskaper och lösa svårare problem med matematiska metoder.

Du behöver inte vara registrerad för att läsa kursen och göra uppgifter, men för att få resultat inrapporterade måste du vara antagen och registrerad på kursen. Efter att du fått ditt antagningsbesked kan du själv webbregistrera dig till kursen genom att logga in på Ladok.  Du kan läsa mer under rubrikerna Anmälan och Registrering på kurshemsidan.

Kursen består av fem moment: fyra skriftliga inlämningsuppgifter och ett avslutande obligatoriskt seminarium med muntlig redovisning. När du har fått godkänt på alla fyra inlämningsuppgifterna kan du boka dig till ett seminarium, du bokar genom att kontakta mentorerna via utmanande-matematik@math.su.se .

Inlämningsuppgifterna är examinerande uppgifter och ska vara självständigt författade av dig själv. Läs mer om detta, och intyga att du tagit del av vår hederskodex, på sidan om inlämningsuppgifter.

KONTAKT

Om du kör fast eller behöver hjälp, kontakta våra mentorer som arbetar på kursen. Du kan kontakta dom genom att skriva i handledningsforumet eller via e-mail till utmanande-matematik@math.su.se.

Har du några frågor eller funderingar om kursen och upplägget, kontakta oss på utmanande-matematik@math.su.se

Lycka till med studierna!

Med vänliga hälsningar,

Vi som arbetar på Utmanande matematik