Nyhetsforum

Hur ni bokar ert seminarietillfälle sommarterminen 2019

Hur ni bokar ert seminarietillfälle sommarterminen 2019

av MARTIN NILSSON -
Antal svar: 0

Hej alla!


Här kommer lite info om seminarierna och hur ni bokar ert tillfälle.

Vad som måste vara klart innan seminariet

För att kunna genomföra det obligatoriska seminariet måste ni ha fått godkänt på Del 1 på alla moment, och alla eventuella Del 2 ni vill lämna in måste vara färdigrättade. Rättningstiden är upp till 2 veckor, och lämnar ni inte in 2 veckor innan seminarietillfället är det inte säkert att det hinner bli rättat. Det kommer dock flera seminarietillfällen i höst, så om ni av någon anledning inte kan vecka 33/34 så finns det fler möjligheter. ​

Hur det går till

Seminariet går till så att ni kommer få sitta med en handledare på kursen och diskutera era lösningar. Ni kan behöva förklara hur ni tänkt och svara på eventuella frågor om det ni gjort, och ska alltså förbereda er genom att kunna era lösningar väl. 

Var det håller till

Platsen är Matematiska instititutionen som ligger i Kräftriket, och vi kommer vara i hus 6, rum 306. Denna länk ger mer information om hur ni hittar hit: http://www.math.su.se/om-oss/hitta-till-oss . Ni går alltså bara upp till det rummet på den tid ni bokat in er på i doodle:n. Ni kommer behöva ta med er fotolegitimation.

Ni som bor i annan stad och har väldigt långt till stockholm kan genomföra seminariet på distans över Skype, men jag behöver att ni kontaktar oss på mailen utmanande-matematik@math.su.se om så är fallet. Ni mailar då ert Skype-ID till utmanande-matematik@math.su.se, och lägger själva till Utmanande.matematik på Skype. Ni som ska göra detta behöver också en webbkamera och fotolegitimation att visa upp. Ni får den tid ni bokat nedan, fast vi gör allt över Skype förstås.

Hur ni bokar en tid

Här kommer en länk med möjliga semiarietider i augusti! Kryssa i en tid som passar och som inte redan är upptagen av någon annan. Om det är någon som verkligen inte kan ha sitt seminarium någon av dessa tider så kan ni kontakta oss via mailen så ser vi till att lösa det. Samma sak gäller givetvis personer som inte är bosatta nära Stockholm.

Doodle för seminarie. Ange ditt förnamn, efternamn och vilken tid som passar.
https://doodle.com/poll/p9k7gefm8b4pn5iy

Övriga frågor:

Har ni några funderingar kring något som står här eller andra frågor så får ni gärna maila till utmanande-matematik@math.su.se.

Hälsningar,
Mentorerna​